marți, 29 martie 2011

Conferința ,,Medierea în societatea românească de azi” 29.04.2011 - Brasov


Conferința ,,Medierea în societatea românească de azi are drept scop promovarea instituției medierii, a profesiei de mediator în județul Brașov, județul Covasna și în România, precum și aplicarea unitară a medierii,  în vederea implementării eficiente a acesteia.
Obiectivele acestei conferințe sunt:
▪ Identificarea rolului și importanței a instituției medierii.
▪ Consolidarea relației de încredere în instituția medierii și între participanții la actul de mediere.
▪ Beneficiile utilizării serviciilor de mediere.

UNMR Filiala Brașov dorește ca acest eveniment să se desfășoare în mod interactiv și propune următoarele teme pentru dezbatere:

  1. La aceasta conferință sunt invitați reprezentanți ai Consiliului de Mediere, ai Uniunii Naționale a Mediatorilor din România, ai Consiliului Superior al Magistraturii, ai Ministerului de Justiție, ai Ministerului Finantelor Publice, ai GEMME - European Association of Judges for Mediation, ai Curții de Apel Brașov, ai Tribunalului Brașov, ai Judecătoriei Brașov, ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel  Brașov, ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, ai Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, ai Inspectoratului Județean de Poliție  Covasna, ai Camerei Notarilor Publici Brașov, ai Uniunii Naționale a Barourilor din Romania - Baroul Brașov și  Baroul Covasna și magistrații din județul Brașov și județul Covasna. 
De asemena mai sunt invitați și reprezentanți  ai Instituției Prefectului  Județul Brașov, ai Consiliul Județean Brașov, ai Primăriei Municipiului Brașov, ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov, ai Inspectoratului Școlar Județean Brașov, ai Direcției de Sănătate Publică Brașov, ai Agenției pentru Protecția Mediului  Brașov, ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Brașov, precum și personalități ale vieții publice și profesionale.  
Participarea mediatorilor se va face prin completarea  formularului de înscriere  și transmiterea acestuia prin e-mail la adresa contact@unmrbv.ro sau la tel/fax: 0268543720, până la data de 18 aprilie 2011, iar confirmarea plății taxei de participare, până la 21 aprilie 2011, la datele sus menționate.
Formularul de înscriere se găsește pe www.unmrbv.roTaxa de participare este 200 lei/participantși se achită în contul U.N.M.R. Filiala Brașov, nr: RO86INGB0000999902403993, deschis la ING BANK Sucursala Brașov.
Pentru participanții la conferință, care doresc și cazare, aceasta este asigurată la Hotel Aro Palace Brașov (5 *), iar costul aferent unei camere single este de 55 euro/noapte, pentru data de 28.04.2011 cu posibilitate de prelungire în  weekend.
PREȘEDINTE U.N.M.R. Filiala BRAȘOV 
Daniela Maria Sîrbu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu